Regals per nens de 2 anys

En aquesta edat pots regalar, per exemple: Jocs de taula per jugar en família porcentaje de descuento de afp capital o amics: el joc del telèfon, Pictionary, Construccions més tècniques: la Torre Eiffel, un cotxe tot terreny, Hi ha moltes possibilitats amb la marca Meccano.
) Càmeres de fotografiar infantils.Així que tot allò que puguin compartir amb ells per passar una estona divertida, els encantarà.També és un bon moment per iniciar-los en jocs de competició.Jocs electrònics o robots.Disfresses : de superheroi, de princesa, Jocs de construcció més complexos.El joc, story Cubes posa a prova la vostra imaginació i el vostre enginy.
A més, podem incloure una dedicatòria al conte i si és per un aniversari, hi podem dibuixar un pastís amb el número danys que faci!
Story Cubes: el joc per inventar històries (4).Els jugadors han dapilar les peces i unir les unes a les altres sense punts de fixació (només per lequilibri de forces) per construir animals reals o inventats, castells i ponts.Vehicles amb ràdio control.Entre més ràpid es jugui millor, ja que hi haurà més probabilitats dequivocar-se.No fem servir nens dibuixats en plantilles, com fan totes les empreses de contes personalitzats.Lego : aquesta marca té construccions de ciutats (com Nova York) tot un desafiament de paciència i concentració.
Les partides solen ser molt ràpides.
Rorys Story Cubes, edat recomanada: 4 anys, nombre de jugadors:.I aquí és on està la gràcia, perquè els dibuixos sassemblen molt i poden causar confusions.
Són fans de : És possible que la nena o el nen tingui una prioritat-obsessió per alguna joguina, temàtica, Experiències : Als nens els agrada viure experiències.
El llenguatge visual és tan universal que els nens, des de ben petits i sense haver de llegir, poden interpretar els conceptes amb facilitat.


Sitemap